AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobada kıyafet yakmak

Kahve falında sobada kıyafet yakmak

Kahve falında sobada kıyafet yakmak sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına alamet eder.

Kahve falında sobada kıyafet yakmak gördüyseniz:

  • Amaç veya hayallerinizin peşinden hızla ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında sobada kıyafet yakmak insanlarla arasının açılacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sobada odun yakmak uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında yazın soba yakmak karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına işarettir.

Kahve falında sobada kedi yakmak kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında odunla soba yakmak önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, büyük paralar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında sobayı yakmak ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında soba yakmak sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, dönülmez yollara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında banyoda soba yakmak aile bireylerinin mutlu olacağına, kazancının daha da artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir