AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşyaları yakmak

Kahve falında eski eşyaları yakmak

Kahve falında eski eşyaları yakmak böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında eski eşyaları yakmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir tercihte bulunma durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında eski eşyaları yakmak bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir eşyayı yakmak o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşyaları yakmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine inanılır.

Kahve falında eskileri yakmak bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında eski elbise yakmak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski çamaşır yakmak çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski elbiseleri yakmak bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski eşyaları toplamak şansının her daim kendisinden yana gideceğine, başarılı bir insan olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir