AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarla yakmak

Kahve falında tarla yakmak

Kahve falında tarla yakmak yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, ana baba dualarının alınacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında tarla yakmak gördüyseniz:

  • Problem dengeyi kurmakta zorlanmanız olabilir.

Kahve falında tarlada ateş yakmak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine delalet eder.

Kahve falında tarla yakmak hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada dolaşmak zorlukların yaşanacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada ot biçmek işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kuru soğan tarlası görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada akrep görmek iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına işaret eder.

Kahve falında yonca tarlası görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında kavun tarlası görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir