AnaSayfa / Genel / Kahve falında tül yakmak

Kahve falında tül yakmak

Kahve falında tül yakmak duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, gidilecek yönün belirleneceğine, fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, bir daha işyerine gelmeyeceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında tül yakmak gördüyseniz:

  • Elinizi kuvvetlendirmenizi sağlayacak oldukça yaratıcı fikirleriniz olabilir.

Kahve falında tül yakmak hem mal ve para kaybedeceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tül perde yakmak işine ve ailesine dört elle sarılacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tül aldığını görmek kulluk derecesinin artmasına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya işaret etmektedir.

Kahve falında tül kumaş görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında tül gelinlik görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, onları tebrik edeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz tül dikmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında pembe tül görmek mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik tülü görmek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir