AnaSayfa / Genel / Kahve falında eskiden sevdiği birini görmek

Kahve falında eskiden sevdiği birini görmek

Kahve falında eskiden sevdiği birini görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, hayırlı kararlar verileceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, tartışmaların sona ereceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında eskiden sevdiği birini gördüyseniz:

  • Bir yolculuk veya seyahat beklenmedik kararlar almanıza neden olabilir.

Kahve falında eskiden sevdiği birini görmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında eskiden sevdiği kişiyi görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına işaret eder.

Kahve falında eskiden oturduğun evini görmek ferah bir döneme girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında eskiden tanıdığın birini görmek helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eskiden aşık olduğun kişiyi görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eskiden oturulan evi görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Kahve falında eskiden hoşlandığın birini görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eskiden yaşadığın evi görmek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir