AnaSayfa / Genel / Kahve falında eskiden sevdiği kişiyi görmek

Kahve falında eskiden sevdiği kişiyi görmek

Kahve falında eskiden sevdiği kişiyi görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, her zaman çok üzgün olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, kavgaların büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eskiden sevdiği kişiyi gördüyseniz:

  • İnsanların sabrı taşmak üzere olabilir.

Kahve falında eskiden sevdiği kişiyi görmek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eskiden aşık olduğun kişiyi görmek bir sebeple işsiz kalınacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eskiden sevdiği birini görmek yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eskiden oturduğun eve taşınmak sıhhat kazanacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eskiden oturduğun evi görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eskiden tanıdığın birini görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eskiden oturduğun evini görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına rivayet eder.

Kahve falında eskiden yaşadığın evi görmek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, evleneceğinize yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir