AnaSayfa / Genel / Kahve falında eskiden tanıdığın birini görmek

Kahve falında eskiden tanıdığın birini görmek

Kahve falında eskiden tanıdığın birini görmek maddi gücünün eksileceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eskiden tanıdığın birini gördüyseniz:

  • Yani her istediğinizi yaptırabilecek durumdasınız.

Kahve falında eskiden tanıdığın birini görmek İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eskiden sevdiği birini görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine işarettir.

Kahve falında eskiden oturduğun evini görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eskiden hoşlandığın birini görmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eskiden oturduğun evi görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eskiden oturduğum evi görmek çözümlere kavuşacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eskiden yaşadığı evi görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eskiden oturduğun eve taşınmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir