AnaSayfa / Genel / Kahve falında eskiden yaşadığın evi görmek

Kahve falında eskiden yaşadığın evi görmek

Kahve falında eskiden yaşadığın evi görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eskiden yaşadığın evi gördüyseniz:

  • Belli bir kurgu ya da anlaşmaya gelişmesi için gereken zamanı tanımalısınız.

Kahve falında eskiden yaşadığı evi görmek kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eskiden yaşadığın evi görmek rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eskiden oturduğun evi görmek bilincin artacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına işaret eder.

Kahve falında eskiden oturulan evi görmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, ağlayacağına inanılır.

Kahve falında eskiden oturduğum evi görmek maddi konularda kayıplar olacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına inanılır.

Kahve falında eskiden oturduğun eve taşınmak karşısına iyi insanların çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında eskiden hoşlandığın birini görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına alamet eder.

Kahve falında eskiden sevdiği birini görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir