AnaSayfa / Genel / Kahve falında eskiden oturduğun evini görmek

Kahve falında eskiden oturduğun evini görmek

Kahve falında eskiden oturduğun evini görmek amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eskiden oturduğun evini gördüyseniz:

  • Kendi yararınızı düşünerek hareket etmeyi başarırsanız, olumlu bir pozisyon elde edebilirsiniz.

Kahve falında eskiden oturduğun evini görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında eskiden oturduğun evi görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, aile saadetinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eskiden oturduğum evi görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eskiden oturduğun eve taşınmak yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında eskiden aşık olduğun kişiyi görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine tabir olunur.

Kahve falında eskiden tanıdığın birini görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında eskiden sevdiği birini görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında eskiden yaşadığın evi görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir