AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski yöneticisini görmek

Kahve falında eski yöneticisini görmek

Kahve falında eski yöneticisini görmek gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, geçim derdinden kurtulacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına alamet eder.

Kahve falında eski yöneticisini gördüyseniz:

  • İmajınızı, ilgi alanlarınızı veya pozisyonunuzu korumanız gerekiyor.

Kahve falında eski yöneticisini görmek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında yanlis yöne namaz kilmak elinin kolunun bağlanacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ters yönde yürümek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine delalettir.

Kahve falında kuzey yönünü görmek farklı iş alanlarına yöneleceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında yön bulmak yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına delalettir.

Kahve falında doğu yönünü görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında yöneticiler görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına delalet eder.

Kahve falında kendini yönlendirmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir