AnaSayfa / Genel / Kahve falında yön bulmak

Kahve falında yön bulmak

Kahve falında yön bulmak kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında yön bulmak gördüyseniz:

  • Görünürdeki gerçeklerin ardındaki şeyleri biraz didiklemenizde fayda var.

Kahve falında yön bulmak daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yönleri görmek içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, onu borçtan kurtaracağına rivayet eder.

Kahve falında doğu yönüne gitmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yöneticiyle kavga etmek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ters yönde yürümek sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında namazı ters yönde kılmak anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yöneticiden hediye almak onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, rahat bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yönetici görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir