AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir halı görmek

Kahve falında eski bir halı görmek

Kahve falında eski bir halı görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, sevdiklerini de koruyacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski bir halı gördüyseniz:

  • Karşılıklı faydalı tavsiyeler söz konusu olabilir.

Kahve falında eski halı görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına yorulur.

Kahve falında eski halı sermek elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski kırmızı halı görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski halı vermek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında eski halı satmak malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında eski bir halı görmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski halı satın almak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında eski yün halı görmek olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir