AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski yengesini görmek

Kahve falında eski yengesini görmek

Kahve falında eski yengesini görmek verilen emeklerin heba olacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, kötü kişilere yakın olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski yengesini gördüyseniz:

  • İsteklerinizi açıkça dile getirebilirsiniz.

Kahve falında eski yengesini görmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında eski yenge görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında eski yengeyi görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında abi ve yenge görmek önündeki engellerin ortadan kalkacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yengeyle kavga etmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine işaret eder.

Kahve falında yenmiş tırnak görmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yengesini öpmek işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yengemin öldüğünü görmek günden güne sorunlarının artacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir