AnaSayfa / Genel / Kahve falında yengeyle kavga etmek

Kahve falında yengeyle kavga etmek

Kahve falında yengeyle kavga etmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında yengeyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Diyete, spora başlayabilir, doktor kontrolüne önem verebilirsiniz.

Kahve falında yengesiyle kavga etmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında yengemle kavga etmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında yengeyle kavga etmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş yengesini görmek para kazanmaya, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında yenı kıyafet görmek kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine inanılır.

Kahve falında yengeyi görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamile yenge görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, huzura ve rahata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yenge elini öpmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, kendi çok iyi hissedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir