AnaSayfa / Genel / Kahve falında yengesini öpmek

Kahve falında yengesini öpmek

Kahve falında yengesini öpmek üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, kısmetinizin açılacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında yengesini öpmek gördüyseniz:

  • Kurallara karşı gelmeden veya pozisyonunuzu tehlikeye atmadan olaylara nasıl düzen getirebileceğinize odaklanabilirsiniz.

Kahve falında yengesini öpmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında yenge elini öpmek bazı başka desteklere kavuşacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yenge öpmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine yorulur.

Kahve falında yenmiş mısır görmek ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yenge ve dayı görmek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında yengemi ağlarken görmek arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında yen bir işe girmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında yengesinin öldüğünü duymak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir