AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski yengeyi görmek

Kahve falında eski yengeyi görmek

Kahve falında eski yengeyi görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına işarettir.

Kahve falında eski yengeyi gördüyseniz:

  • Bozuk yiyecek maddelerine dikkat edin.

Kahve falında eski yengesini görmek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, iflas edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski yengeyi görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski yenge görmek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yengeyi gelinlikle görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, gelirinin azalacağına inanılır.

Kahve falında yengeye sarılmak ortalığın sakinleşip, durulacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yengesini dövmek kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yengemin hamile olduğunu görmek aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına işarettir.

Kahve falında yengesinin doğum yaptığını görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir