AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan yastık yatak görmek

Kahve falında yorgan yastık yatak görmek

Kahve falında yorgan yastık yatak görmek huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, daima afiyette olacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, söylediklerinin çıkacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yorgan yastık yatak gördüyseniz:

  • Dost saydığınız birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı yabancılaştığını görerek üzülebilirsiniz.

Kahve falında yorgan yastık yatak görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yatak yorgan yastık toplamak hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine inanılır.

Kahve falında yatak yorgan yastık görmek daha fazla gelir elde edeceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına işarettir.

Kahve falında yorgan yastık vermek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine inanılır.

Kahve falında yastık yorgan görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine yorulur.

Kahve falında yorgan ve yastık görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına alamet eder.

Kahve falında yorgan yastık görmek eksiklerinin farkına varacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yastık ve yorgan görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir