AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak yorgan almak

Kahve falında yatak yorgan almak

Kahve falında yatak yorgan almak değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında yatak yorgan almak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cins ilişkilerinizde taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi şımartmış olabilirsiniz.

Kahve falında beyaz yatak yorgan görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına inanılır.

Kahve falında yatak yorgan düzeltmek manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatak yorgan yastık toplamak mutluluk verici olaylar yaşayacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatak yorgan dikmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz yatak yorgan görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına delalettir.

Kahve falında yatak yorgan katlamak huzur kaçıran olayların sona ereceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında yatak yorgan almak çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine işaret eder.

Kahve falında yün yatak yorgan görmek çocuklarının fazla olacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir