AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak ve yorgan görmek

Kahve falında yatak ve yorgan görmek

Kahve falında yatak ve yorgan görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yatak ve yorgan gördüyseniz:

  • Haberini alacağınız hukuki bir değişiklik, yeni bir iş yükünün doğmasına neden olabilir.

Kahve falında yatak yorgan düzeltmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatak yorgan taşımak hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında yatak yorgan almak aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatak yorgan döşek görmek eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, lüks şekilde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz yatak yorgan görmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli yatak yorgan görmek kazancının epey düşeceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında yatak yorgan vermek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine inanılır.

Kahve falında temiz yatak yorgan görmek hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir