AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli yatak yorgan görmek

Kahve falında kirli yatak yorgan görmek

Kahve falında kirli yatak yorgan görmek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli yatak yorgan gördüyseniz:

  • Eşiniz ile olan bağlarınızı güçlendirebilir veya eskisine nazaran daha iyiye götürme imkanı bulabilirsiniz.

Kahve falında kirli yatak yorgan görmek çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, bunun da fal sahibine sorun olacağına işarettir.

Kahve falında kirli yorgan atmak işlerinin bozulacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kirli yorgan yıkamak zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, borçların kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli yorgan görmek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yorganın kirlendiğini görmek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına tabir olunur.

Kahve falında kirmizi yorgan görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatak ve yorgan görmek yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına tabir olunur.

Kahve falında yatak yorgan havalandırmak etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir