AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski valiz görmek

Kahve falında eski valiz görmek

Kahve falında eski valiz görmek anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında eski valiz gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu bir haber alacaksınız.Yakın arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek tartışmalar ya da anlaşmazlıklar olabilir.

Kahve falında eski valiz görmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında valiz çaldırmak gönlünce bir hayat süreceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında valiz taşımak yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında tahta valiz görmek mutlu olacağına, hafifleyeceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında yeşil valiz görmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında elbise dolu valiz görmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında valiz toplamak tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında açık valiz görmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, içinin rahatlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir