AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta valiz görmek

Kahve falında tahta valiz görmek

Kahve falında tahta valiz görmek Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, yol alacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine inanılır.

Kahve falında tahta valiz gördüyseniz:

  • Belli öneriler, teklifler ya da anlaşmalar görüntüde size çok fazla şey ifade etmeyebilir ya da detayları netleşmediği için rahatsız olabilirsiniz.

Kahve falında tahta valiz görmek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ağzı açık valiz görmek şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında valizde para görmek yaşamının uzun olacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında valizle yola çıkmak karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin valizini taşımak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otobüste valiz unutmak uzun süre kendini toparlayamayacağına, falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında valizini alıp gitmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, çok büyük üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında valiz çaldırmak kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, çok büyük başarı kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir