AnaSayfa / Genel / Kahve falında valiz çaldırmak

Kahve falında valiz çaldırmak

Kahve falında valiz çaldırmak değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, ticaret ehli olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında valiz çaldırmak gördüyseniz:

  • Sizi destekleyen veya desteklemeyen kişileri net şekilde ayırt edebilirsiniz.

Kahve falında valizini çaldırmak sıhhat ve moral bulacağına, dünya malı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında valiz çaldırmak karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde valiz görmek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında kırık valiz görmek sağlığının da yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında lacivert valiz görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında açık valiz görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına alamet eder.

Kahve falında birçok valiz görmek duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında hazır valiz görmek yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir