AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneye karşı gelmek

Kahve falında anneye karşı gelmek

Kahve falında anneye karşı gelmek sıkıntılı günler yaşayacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına tabir olunur.

Kahve falında anneye karşı gelmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiden duyacağınız hoş sözler sizi çok mutlu edecek.

Kahve falında anneye karşı gelmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, gerekirse özür dileneceğine delalettir.

Kahve falında yılanla karşı karşıya gelmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, verimliliğinin de artacağına yorulur.

Kahve falında haksızlığa karşı gelmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeytana karşı gelmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında öğretmene karşı gelmek işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine inanılır.

Kahve falında babaya karşı gelmek kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında karşı gelmek yaşamının yoluna gireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında köpekle karşı karşıya gelmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir