AnaSayfa / Genel / Kahve falında karşı gelmek

Kahve falında karşı gelmek

Kahve falında karşı gelmek çok daha büyük işlere gireceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına delalettir.

Kahve falında karşı gelmek gördüyseniz:

  • Sorunları tırmandırırsanız, uzun süre tatzılıklar devam edebilir.

Kahve falında babaya karşı gelmek kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında şeytana karşı gelmek helal lokmalar yiyeceğine, her zaman hak ettiğini alacağına yorulur.

Kahve falında haksızlığa karşı gelmek mutluluğunu kaybetmeyeceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yılanla karşı karşıya gelmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında köpekle karşı karşıya gelmek tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına rivayet eder.

Kahve falında anneye karşı gelmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine delalet eder.

Kahve falında öğretmene karşı gelmek borçların kısa sürede kapanacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında karşı gelmek yolunun açık olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir