AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpekle karşı karşıya gelmek

Kahve falında köpekle karşı karşıya gelmek

Kahve falında köpekle karşı karşıya gelmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, kötü günlerin biteceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpekle karşı karşıya gelmek gördüyseniz:

  • Bazı sorunlarla boğuşmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında köpekle karşı karşıya gelmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, fırsatların elden kaçacağına delalettir.

Kahve falında yılanla karşı karşıya gelmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytana karşı gelmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, rakiplerini alt edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında haksızlığa karşı gelmek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında karşı gelmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına işarettir.

Kahve falında babaya karşı gelmek çok rahat bir şekilde çalışacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında anneye karşı gelmek düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine delalettir.

Kahve falında öğretmene karşı gelmek büyük aksilikler yaşayacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir