AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanla karşı karşıya gelmek

Kahve falında yılanla karşı karşıya gelmek

Kahve falında yılanla karşı karşıya gelmek büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanla karşı karşıya gelmek gördüyseniz:

  • Başarılarınızla ezeli rakiplerinizi oldukça huzursuz ediyorsunuz.

Kahve falında yılanla karşı karşıya gelmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anneye karşı gelmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında karşı gelmek uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında köpekle karşı karşıya gelmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında babaya karşı gelmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına yorulur.

Kahve falında haksızlığa karşı gelmek sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında öğretmene karşı gelmek kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında şeytana karşı gelmek işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir