AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneye karşı ağlamak

Kahve falında anneye karşı ağlamak

Kahve falında anneye karşı ağlamak zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, esenleyeceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında anneye karşı ağlamak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık isteyen, artistik ya da estetik konulara zaman ayırmalısınız.

Kahve falında anneye karşı ağlamak işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin karşısında ağlamak maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, hayata karşı cesaretleneceğine işarettir.

Kahve falında karşısındakinin ağladığını görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgili karşısında ağlamak maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayna karşısında ağlamak rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine alamet eder.

Kahve falında anneye karşı gelmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında annesi icin ağlamak sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında anne diye ağlamak yersiz yere suçlanacağına, yeni bir ortama gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir