AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesi icin ağlamak

Kahve falında annesi icin ağlamak

Kahve falında annesi icin ağlamak çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, onurlu bir yaşam süreceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, yaşadığı stresin biteceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine yorulur.

Kahve falında annesi icin ağlamak gördüyseniz:

  • Değişik dost çevrelerinden ilginç teklifler alabilirsiniz.

Kahve falında annesi icin ağlamak arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına delalettir.

Kahve falında içki içip ağlamak yapılan ahlaksız davranışlara, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına alamet eder.

Kahve falında içlenerek ağlamak ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına işaret eder.

Kahve falında iç çekerek ağlamak ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında içten içe ağlamak istemediği halde borçlanacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içli içli ağlamak gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında içi yanarak ağlamak elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annemin sigara içtiğini görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir