AnaSayfa / Genel / Kahve falında karşısındakinin ağladığını görmek

Kahve falında karşısındakinin ağladığını görmek

Kahve falında karşısındakinin ağladığını görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karşısındakinin ağladığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda bir an önce harekete geçmek istiyor veya belli işlerinizi tamamlama konusunda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ayna karşısında ağlamak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneye karşı ağlamak çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin karşısında ağlamak kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine işaret eder.

Kahve falında karşısındakinin ağladığını görmek toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili karşısında ağlamak başarıların devamlı olacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda karşıya geçmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine alamet eder.

Kahve falında aynanın karşısında saç taramak başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine inanılır.

Kahve falında deniz karşısında ev görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir