AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski teneke görmek

Kahve falında eski teneke görmek

Kahve falında eski teneke görmek tartışmaların kavgaya döneceğine, üzüntü duyacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, hastalıkların şifa bulacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında eski teneke gördüyseniz:

  • Harekete geçmek için gürültü patırtının dinmesini beklemeniz gerekebilir.

Kahve falında eski teneke görmek gönlünce bir hayata kavuşacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında bir teneke yağ görmek yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında teneke çalmak sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında teneke soba görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında zeytinyağ tenekesi görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında paslı teneke görmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir teneke zeytin görmek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağ tenekesi görmek muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir