AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sandalye görmek

Kahve falında eski sandalye görmek

Kahve falında eski sandalye görmek karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına işarettir.

Kahve falında eski sandalye gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı, sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.

Kahve falında eski sandalye görmek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi tekerlekli sandalyede görmek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski tahta sandalye görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında özürlü sandalyesi görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında engelli sandalyesi görmek her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anneyi tekerlekli sandalyede görmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz sandalye taşımak iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına işaret eder.

Kahve falında sandalye tekerlekli sandalyede oturmak güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, maddi gücünün eksileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir