AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahtadan sandalye görmek

Kahve falında tahtadan sandalye görmek

Kahve falında tahtadan sandalye görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahtadan sandalye gördüyseniz:

  • Sizin son derece akılcı yaklaşımlar gösterdiğiniz durumlara diğer insanlar ters açılardan bakabilirler.

Kahve falında tahta sandalyede oturmak bir süre bu duruma çare bulamayacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında tahtadan sandalye görmek gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tahta masa sandalye görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına inanılır.

Kahve falında tahta sandalye görmek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında eski tahta sandalye görmek bazı kayıplar olabileceğine, kalp kırıklığı olacağına inanılır.

Kahve falında sandalye kırmak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, elindekileri de yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek sandalyesi görmek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında sandalye çalmak hayal edilenlere ulaşılamayacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir