AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca namlusu görmek

Kahve falında tabanca namlusu görmek

Kahve falında tabanca namlusu görmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına delalettir.

Kahve falında tabanca namlusu gördüyseniz:

  • Duygularınızı dengede tutabilmeniz oldukça zordur.

Kahve falında tabanca namlusu görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına inanılır.

Kahve falında uzun namlulu silahla vurulmak insanlara iyilik yapmaya, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun namlulu silah görmek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına inanılır.

Kahve falında silah namlusu görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında namlu görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına tabir olunur.

Kahve falında tabanca saklamak kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında tabancayla vurulan birini görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine işarettir.

Kahve falında tabancalı adam görmek yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir