AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle nişan yüzüğü takmak

Kahve falında sevgiliyle nişan yüzüğü takmak

Kahve falında sevgiliyle nişan yüzüğü takmak neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına, hayallerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyle nişan yüzüğü takmak gördüyseniz:

  • Çevrenzdeki bir anlaşmazlıktan, durum sizin konularınıza da yansıyacağı için oldukça rahatsız olacaksınız.

Kahve falında sevgiliyle nişan yüzüğü takmak sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında söz ve nişan yüzüğü takmak aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında nişanlanıp yüzük takmak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının nişan yüzüğünü takmak yeni bir iş olanağı yakalamaya, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın yüzük takmak nişanlanmak istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın nişan yüzük takmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın nişan yüzüğü takmak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında nişan yüzük takmak karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, kurulu düzenin bozulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir