AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle oturup konuşmak

Kahve falında eski sevgiliyle oturup konuşmak

Kahve falında eski sevgiliyle oturup konuşmak hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, kısmetlerinin artacağına, Allah’ın yolundan gideceğine, hayallerin yarıda kalacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle oturup konuşmak gördüyseniz:

  • Bilinçaltındaki yaratıcılığnızı enerjiiye dönüştürememekten kaçının, duygularınızı ifade edin.

Kahve falında eski sevgiliyle oturup konuşmak işlerinden de geri kalacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi otururken görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin babasıyla konuşmak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin annesiyle konuşmak her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi konuşmak sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında telefonda eski sevgiliyle konuşmak dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle telefonda konuşmak eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgili konuşmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir