AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisiyle konuşmak

Kahve falında eski sevgilisiyle konuşmak

Kahve falında eski sevgilisiyle konuşmak malının ve aşının da çoğalacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, işlerinin ağırlaşacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Her iletiyi iki kere kontrol etmekte fayda var.

Kahve falında eski sevgilisiyle konuşmak haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle internette konuşmak ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle telefonda konuşmak sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle oturup konuşmak çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak zaman bulmakta zorlanacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgili konuşmak o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin annesiyle konuşmak sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefonda eski sevgiliyle konuşmak sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir