AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin sevgilisiyle konuşmak

Kahve falında eski sevgilinin sevgilisiyle konuşmak

Kahve falında eski sevgilinin sevgilisiyle konuşmak kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, bazen fakirlik görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin sevgilisiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler hayatınızı olumlu etkileyebilir.

Kahve falında küs olduğun eski sevgiliyle konuşmak kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin babasıyla konuşmak şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin annesiyle konuşmak temize çıkacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, sorunlarını çözebileceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilisiyle telefonda konuşmak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilisiyle konuşmak büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle telefonda konuşmak verilen sözlerin tutulacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgili konuşmak onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, kırılan kalplerin barışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir