AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliye sigara vermek

Kahve falında eski sevgiliye sigara vermek

Kahve falında eski sevgiliye sigara vermek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, ortağından ayrılacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliye sigara vermek gördüyseniz:

  • Bazı konularda tepki ya da cevap vermeden önce, araştırma yapmanızda veya sorular sormanızda fayda var.

Kahve falında eski sevgiliye sigara vermek amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi sigara içerken görmek içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle sigara içmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin sigara içtiğini görmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilini sigara içerken görmek yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden sigara almak kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin sigara içerken görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, şansının geri döneceğine delalettir.

Kahve falında sevgilini sigara içerken görmek borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir