AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle kahve içmek

Kahve falında eski sevgiliyle kahve içmek

Kahve falında eski sevgiliyle kahve içmek insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, hak yoluna döneceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, bereketinin artacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle kahve içmek gördüyseniz:

  • Özel sırlarınızı paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında eski sevgiliyle kahve içmek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle kahve içmek önünün açılacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye kahve pişirmek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliye kahve yapmak bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin elinden su içmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle çay içmek derdin ve sıkıntının biteceğine, ağız tadından olacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle sigara içmek zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına rivayet eder.

Kahve falında çay kahve içmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir