AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgili yatmak

Kahve falında eski sevgili yatmak

Kahve falında eski sevgili yatmak malının ve parasının da artacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, beğenilen işlere imza atacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgili yatmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı sahte arkadaşlar bulunabilir.

Kahve falında eski sevgili yatmak hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin omzuna yatmak aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp yatmak iyi şartlara kavuşacağına, yeni duygular tadacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı yatakta yatmak ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yatmak mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilisiyle yatmak hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle yan yana yatmak sevap işleyeceğine, dua alacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski evde yatmak yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir