AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle sarılıp yatmak

Kahve falında sevgiliyle sarılıp yatmak

Kahve falında sevgiliyle sarılıp yatmak çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, umutlarını kaybedeceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, verilen emeklerin heba olacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle sarılıp yatmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu belli bir çizgide tutmanız gerekiyor.

Kahve falında sevgiliyle sarılıp yatmak çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp yatmak rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğine sarılıp yatmak en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle sarılıp yatmak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğe sarılıp yatmak pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında erkekle sarılıp yatmak emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında birine sarılıp yatmak asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına işaret eder.

Kahve falında sarılarak yatmak sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir