AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle kucaklaşmak

Kahve falında sevgiliyle kucaklaşmak

Kahve falında sevgiliyle kucaklaşmak sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, parasının her geçen gün artacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Daha önceden göremediğiniz yaratıcı veya finansal teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle kucaklaşmak uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyle kucaklaşmak kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında komşuyla kucaklaşmak yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, iyilik görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle kucaklaşmak bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patronla kucaklaşmak geçim sıkıntısının biteceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında müdürle kucaklaşmak bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık biriyle kucaklaşmak ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasretle kucaklaşmak sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir