AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birisiyle kucaklaşmak

Kahve falında ölmüş birisiyle kucaklaşmak

Kahve falında ölmüş birisiyle kucaklaşmak atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, üzüntülü bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birisiyle kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan bazı gizli düşmanlarınız da harekete geçebilir.

Kahve falında ölmüş babayla kucaklaşmak falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir kızla kucaklaşmak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birisiyle kucaklaşmak işlerinin bu yüzden aksayacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş insanla kucaklaşmak gururlu bir hayat süreceğine, parasını ve işini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında eski arkadaşlarla kucaklaşmak gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına tabir olunur.

Kahve falında akrabayla kucaklaşmak daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işaret eder.

Kahve falında babayla kucaklaşmak işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine delalettir.

Kahve falında ünlü biriyle kucaklaşmak dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir