AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanla kucaklaşmak

Kahve falında düşmanla kucaklaşmak

Kahve falında düşmanla kucaklaşmak küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanla kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin düşüncelerindeki olumlu ya da olumsuz yönleri işaret etmeniz maddi manevi ufak kazanımlara neden olabilir.

Kahve falında düşmanla kucaklaşmak onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinle kucaklaşmak onunla iyi bir geçim içinde olacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarılmak kucaklaşmak keyfin ve ağız tadının kaçacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü insanla kucaklaşmak işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdıkla kucaklaşmak ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında bir bayanla kucaklaşmak günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, küs arkadaşların barışacağına rivayet eder.

Kahve falında babayla kucaklaşmak hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneyle kucaklaşmak evde dinlenmek zorunda olacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir