AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle denize gitmek

Kahve falında eski sevgiliyle denize gitmek

Kahve falında eski sevgiliyle denize gitmek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, elinin döneceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle denize gitmek gördüyseniz:

  • Kafası karışık olan veya problemlerini dile getirmekte zorlanan kişileri dikkatle dinlemenizde veya anlamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında eski sevgiliyle denize gitmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, büyük atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili evine gitmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi istemeye gitmek eline yüklü miktarda para geçeceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle sinemaya gitmek çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, kazancında artış olacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle tatile gitmek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin evine gitmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle gitmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle bir yere gitmek sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir