AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle bir yere gitmek

Kahve falında eski sevgiliyle bir yere gitmek

Kahve falında eski sevgiliyle bir yere gitmek her anlamda şifa bulmaya, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğniz birisinden haber alabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle bir yere gitmek maddi gücünü yitireceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle bir yere gitmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliye misafirliğe gitmek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgili evine gitmek işlerin daha kötüye gideceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle denize gitmek alın ter ile ekmeğini kazanacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliye gitmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi istemeye gitmek eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle gitmek kendisine yeni kısmetler sunacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir