AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle sinemaya gitmek

Kahve falında eski sevgiliyle sinemaya gitmek

Kahve falında eski sevgiliyle sinemaya gitmek kazanç kapılarının kapanacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, çoluk çocuğa karışacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, ferahlık veren sözler duymaya, ayrılık yaşanacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle sinemaya gitmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koyabilir, eksikleri veya ucu açık kalmış konuları tamamlayabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle sinemaya gitmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına işarettir.

Kahve falında sevgilisiyle sinemaya gitmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyle sinemaya gitmek kişinin her türlü zenginliğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sinema gitmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşlarla sinemaya gitmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında biriyle sinemaya gitmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle sinemaya gitmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşla sinemaya gitmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir