AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle gitmek

Kahve falında eski sevgiliyle gitmek

Kahve falında eski sevgiliyle gitmek büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle gitmek gördüyseniz:

  • Erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Kahve falında eski sevgiliyle düğüne gitmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin kapısına gitmek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliye gitmek yeni bir iş olanağı yakalamaya, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle denize gitmek hastalıkların uzak duracağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin peşinden gitmek gayretlerinin ödüllendirileceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin arkasından gitmek önemli işlere imza atacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilisinin evine gitmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin yanına gitmek yaptığı hataları düzelteceğine, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir