AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisinin evine gitmek

Kahve falında eski sevgilisinin evine gitmek

Kahve falında eski sevgilisinin evine gitmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilisinin evine gitmek gördüyseniz:

  • Karşı taraftan beklediğiniz şekilde davranmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgili evine gitmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin evine gitmek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine işarettir.

Kahve falında eski evine gitmek işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski bir arkadaşının evine gitmek hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına işaret eder.

Kahve falında eski eşin evine gitmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında eski sevdiğinin evine gitmek sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski komşunun evine gitmek insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında eski arkadaşın evine gitmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, işlerinden de geri kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir